18 octubre, 2015 dgamez

SANT SADURNÍ – MENHIR DE LA PEDRA DRETA – PLA DE BANYERES – MAS RIBOT

SANT SADURNÍ – MENHIR DE LA PEDRA DRETA – PLA DE BANYERES – MAS RIBOT: 18/10/2015

Descripció de la ruta:

Avui, aprofitant, que es el primer dia festiu que es pot fer foc al bosc per esmorzar, l’hem volgut aprofitar…evident-ment, demanant els permisos adients als forestals i als amos de la taula instal·lada a la plaça del Suro Robat i tenint molta cura dels perills que comporta fer foc al bosc.

Hem sortit de Sant Sadurní de l’Heura direcció el mas de Can Mateu de la Creu, que hem passat per darrera per anar a visitar el menhir de la Pedra Dreta de Sant Sadurní, tot seguit hem seguit el corriol sota la línia elèctrica fins desembocar al pla de Banyeres, hem travessat la carretera GI-664, per anar a voltar sobre Can Vancells i encaminar-nos fins els peus del Puig d’Arques (on, en el seu cim, està la Cista de l’Abel i que hem visitat alguna vegada). Abans de arribar a la plaça del Suro Robat (un encreuament de camins), està la taula dels Tets…una taula i uns bancs sota un porxat d’uralites que convida a aturar-se a fer un mos.

El “xiquito” ja ens tenia preparat el foc, els estris i la “manduca” per fer un bon esmorzar.

Acabat l’àpat, tornem a caminar passant per els masos de 2ª residencia de Can Pericós, Can Genover i Can Ribot, tornant a Sant Sadurní de l’Heura, i donant per acabada aquesta “opípara” sortida…

Desnivell total acumulat: 412 metres

Alçada mínima – màxima: 64 metres –168 metres

Distància aproximada: 10,75 quilometres

Ruta circular: si

Temps empleat: 4 h. 51 minuts

Galeria d’imatges

Anar a les fotos

 

Localització

 

Track

Tagged: , , , , , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *