CAMINADA SEMI-NOCTURNA DELS HH 2015… PLATJA DE CASTELL – CALA ESTRETA – MIRADOR DE ROQUES D’ASE

CAMINADA SEMI-NOCTURNA DELS HH: 01/08/2015

Descripció de la ruta

Fora de tot convencionalisme, com ja sabeu, aquesta no és la típica marxa semi-nocturna que molts grups excursionistes ofereixen quant arriba el bon temps. Aquesta sortida, podríem dir que es una trobada d’amics una tarda d’estiu, que surten a caminar i de cop i volta…cau la nit.

La trobada en aquest cas va ser al aparcament/pineda de la platja de Castell, des d’on vàrem sortir mentre i com sempre, l’equip de festes va fer la seva per tenir-lo tot preparat per quant es faci fosc.

La ruta, si fa no fa, va ser la següent…… la platja de Castell, poblat Ibèric, platja de Canyers, punta i mirador de Canyers, Cala Corbs i baixem a ran d’aigua per passar per les cales de…Estreta, d’en Remendon, de Roca Bona, del Cap de Planes, del Termes i platja del Crit, des de aquesta platja pugem muntanya amunt, fins el sostre de la sortida, el Puig Morera, on es troba el mirador de Roques d’Ase (a 123 metres), El mirador, quant comença a caure la tarda, es una finestra, amb vistes inigualables: la platja de Castell, les Gavarres, el Montgrí, els dos Quermanys, Son Ric, Cap de Creus i, per descomptat, tota la plana de l’Aubi. .Baixem per la sureda d’en Gorgoll, Torre Mirona, riera de l’Aubi fins el pont de pedra. (Aquí es va decidir no continuar fins la Fosca i tancar el cercle passant per el camí de ronda, platja de la Fosca, castell de Sant Esteve de Mar, pineda d’en Gori, cala S’Alguer i platja Castell…perquè al ser tanta gent van haver moltes “retencions” i la cosa es va endarrerir molt), així dons, com dic, al pont sobre l’ Aubi, vàrem tirar direcció la platja de Castell, mentrestant, l’equip de festes havia deixat la pineda que semblava talment la festa d’un casament, “renoi quin curro” taules, cadires, llums (generador), una carpa on s’anava tallant els pernils i preparant les amanides i la sangria, hummmmm que rica!!! I fins i tot un equip de musica amb el que vàrem ballar i fer el boig fins que vàrem tenir prou.

En fi, una caminada clàssica per les cales de Castell i una nit memorable en companyia de un munt d’amigues/amics, que durant tot l’any, ens anem retrobant a les diferents sortides. Ara toca descansar, que al setembre es torna engegar la maquinaria per trescar per aquest paratges encisadors que ens envolten…fins la propera.

Desnivell acumulat: 690 metres
Alçada mínima – màxima: 0 metres – 127 metres
Distància aproximada: 11.27 quilometres
Ruta circular: si

 

Galeria d’imatges

Anar a les fotos

 

Localització

 

Track


Visita els tracks del 2015

Tagged: , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *