5 gener, 2014 dgamez

LA BISBAL D’EMPORDÀ – SANT SADURNÍ – MONELLS – CRUÏLLES

LA BISBAL D’EMPORDÀ – SANT SADURNÍ – MONELLS – CRUÏLLES: 05/01/2014

Descripció de la ruta

La ruta de aquest diumenge ens ha servit per passar per la mancomunitat de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura, fent una parada per esmorzar al restaurant “el roure blanc” de Monells.

Així dons hem sortit de la Bisbal per el pont nou de la variant seguint el curs del Daró fins la malaurada alzina de can Salelles, passem per la granja i mas de can Si-n’hi-queda, aquí el camí s’enlaira passant per sobre el Molí d’en Frigola per davalla fins ben a prop del forn de calç d’en Puigmiquel. A uns docents metres del forn de calç, girem a la dreta per un camí trialer que descendeix cap a Sant Sadurní de l’Heura, que travessem passant davant la seva església i la Plaça de la Font, per agafar el camí del mas Saballs i baixar fins a Monells passant per Can Pau, Can Secot i Can Martí.

Després d’esmorzar, reprenem la marxa, passant davant el mas de la Torre, dipòsits d’aigua de la mancomunitat (can Fuertes), ermita de la Mare de Déu de l’Esperança i l’últim poble que ens quedava… Cruïlles. Travessem la carretera de Cassa de la Selva i comencem a baixar girant a la esquerra just el primer mas que trobem (Can Queló). Caminem per una pista de terra fins a tocar el Darò, que seguim fins La Bisbal donat per finalitzada aquesta “cultural” sortida.

NOTA: Per problemes al GPS, només es va marcar una petita part del trak i l’he hagut de marcar manualment, seguint rigorosament el recorregut realitzat.

Distància aproximada: 16,35 Km.
Ruta circular: si

Galeria d’imatges

Anar a les fotos

 

Localització

Track

Tagged: , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *